Cine suntem noi? 
Cu peste 25 de ani pe piață, BeConcept este cel mai experimentat furnizor pentru produse si echipamente din România.

Distribuitori exclusivi ai celor mai cunoscute branduri profesionale din Europa  - TAHE, ST Medic, Corioliss, Sillhouet-Tone, & co.
Succesul nostru se datorează calității Premium a produselor comercializate, seriozității si  pregătirii de excepție a echipei tehnice si comerciale BeConcept.
In anul 1998 am început activitatea în domeniul de Beauty și am creat prima rețea de vânzări profesională în domeniul de Beauty la nivel național.

Am dotat peste 2.000 de saloane cu echipamente și mobilier de cea mai înaltă calitate, am pregătit mii de profesioniști în toate orașele din România.

Împreună cu aceștia am format o echipă de specialiști care vă asigură consultanță, pentru dezvoltarea continuă a afacerii Dvs.
 Angajamentul nostru este de a continua să vă oferim tehnologii de ultimă generație la costuri accesibile, consultanță la cel mai înalt nivel, astfel încât afacerea Dvs. să fie o poveste de succes!


BeConcept este reprezentatul exclusiv Corioliss, o companie internațională de păr și frumusețe fondată în Marea Britanie în 2002, care produce propriile produse electrice pentru păr, accesorii pentru păr și gama de îngrijire a părului. Corioliss a fost numit „Dysonul lumii părului” de către revista Vogue.

Așadar, dacă ești un profesionist al industriei frumuseții, îți recomandăm să arunci o privire mai atentă la produsele noastre Tahe și să te înregistrezi pe pagina noastră pentru a avea acces la cele mai recente știri și promoții.


Be Concept este reprezentantul exclusiv al Tahe Hair Products în Romania. Suntem 100% concentrați pe clienții noștri, astfel căutăm mereu cele mai bune modalități de a satisface nevoile clienților noștri cu un servicii, produse și training.

O experiență eco – responsabilă pentru a vindeca părul și o colaborare pentru a proteja mediul. Cu Organic Care, ingredientele de origine vegetală au fost prioritizate. Ingredientele eco-certificate în loc de sintetice, fără a sacrifica eficacitatea produsului.

Așadar, dacă ești un profesionist al industriei frumuseții, îți recomandăm să arunci o privire mai atentă la produsele noastre Tahe și să te înregistrezi pe pagina noastră pentru a avea acces la cele mai recente știri și promoții.