Termeni si conditii de livrare

1. Modalități livrare


1.1.Livrarea se face în ziua în care ați plasat comanda sau în ziua următoare, sau după caz, după ce toate produsele comandate au intrat în stocul nostru și s-au rezervat în comanda dumneavoastră.
1.2.Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul unor colete se fac în momentul livrării pe AWB sau se întocmește un proces verbal de constatare în prezența agentului curierului, se refuză primirea și plata coletului. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule și nu vor fi luate în considerare.
1.3.Costul livrării comenzilor revin în sarcina clientului.
1.4.Pentru siguranța unor produse este posibil ca livrarea să fie efectuată în ambalaje diferite, suplimentar față de cel original.
1.5.Termenul estimat de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. În perioada sărbătorilor legale, termenul estimat de livrare se poate prelungi cu încă câteva zile. 

1.6. Vânzătorul oferă Clientului/Utilizatorului următoarele metode de livrare ale Produsului/Produselor:

- expediere prin curier

2.Livrare comenzi

Modalitatea și condițiile de livrare diferă în funcție de valoarea totală a comenzii, de locația unde se face livrarea și greutatea coletului. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul României.

3. Costul livrării comenzilor 

-    modalitate de plată card credit/debit - se percepe o taxă de transport de 19 lei.
-    modalitate de plată numerar - se percepe o taxă de transport de 19 lei si un comision de ramburs de 9 lei.